Mannen frågar sin hustru om hon någonsin varit otrogen. Han blir chockad av hennes svar.

loading...
Mannen frågar sin hustru om hon någonsin varit otrogen. Han blir chockad av hennes svar.

”Märta, nu har vi snart varit gifta i 50 år. Det finns bara en sak jag undrar. I alla dessa 50 år, har du någonsin varit otrogen mot mig? ”

Märta svarade: ”Ja, Henrik, jag måste vara ärlig mot dig. Ja, jag har varit otrogen mot dig tre gånger under dessa 50 år, men jag har goda skäl för otroheten. ”

Henrik var naturligtvis sårad av sin frus bekännelse, men sade: ”Jag har aldrig haft någon misstanke om detta, men kan du berätta vad du menar med goda skäl?”

Märta säger: ”Första gången var strax efter vi hade gift oss, vi höll på att förlora vårt lilla hus eftersom vi inte kunde betala lånet. Kommer du ihåg den kvällen jag gick ut för att prata med banken? Dagen efter att vi anmäldes att tidsfristen sköts upp. ”

Henrik kom ihåg detta och sade: ”Jag kan förlåta dig för det, du räddade vårt hem, men hur är det med den andra gången?”

Märta frågade: ”Kommer du ihåg när du var väldigt sjuk och vi hade inte tillräckligt med pengar för att betala för hjärtkirurgin du behövde? Tja, jag besökte läkaren en kväll, och du kanske minns att han genomförde operationen gratis? ”

”Jag minns det”, sa Henry. ”Det gjorde att du räddade mitt liv, så jag kan verkligen förlåta dig för det. Nu, berätta om tredje gången. ”

”Okey,” sade Märta.

”Kommer du ihåg när du körde för president i Golfklubben? Du behövs 73 röster för … »

Henrik svimmade.

loading...

You Might Like These

Leave a Comment

error: Content is protected !!