Har du vägglöss? Så här blir du av med dem!!

loading...
Har du vägglöss? Så här blir du av med dem!!

Det finns många skräckhistorier om vägglöss. Vägglöss lever på blod från djur och människor. De behöver inte flyga, men rör sig snabbt på golv och tenderar att dölja där tyget är nära, såsom madrasser, garderober, lakan och sänggavlar. De små bruna ovala varelser är ungefär lika stor som en apelsin frön, och honorna kan lägga mer än 100 ägg under sin livstid. Men om du har vägglöss, det finns ingen anledning att kasta bort din madrass eller göra din garderob ännu. Det finns flera naturläkemedel som är effektiva och kan hjälpa till att hålla vägglöss bort för gott.

Dessa saker hjälper mot vägglöss:

Borsyra

Även borsyra inte kan användas på madrasser eller rutan springs, det är mycket bra på att döda vägglöss migrerar i hela huset. Försök strö några runt golvlister, och lämna den tills problemet har utrotats.

Neem olja

Neem olja kan användas på huden som avskräckande medel mot vägglöss. Den kan också användas för att spraya bladen. I Indie betraktas oljan som ”byn apoteket”, och det fungerar som en effektiv repellent mot mygg och löss.

Alkohol

Gnugga alkohol blandas med vatten har visat sig döda vägglöss. Blanda två delar vatten med en del alkohol och placerades i en sprayflaska. Spraya runt de drabbade områdena. Eftersom alkohol torkar omedelbart, bär det inga skadeverkningar.


Kiselgur

Det fina med kiselgur är att det är ett mineral, vilket betyder att det inte kommer att bryta ner och försvinner naturligt. När du har lagt ner det, är det där för att stanna och kommer att fortsätta att döda eventuella vägglöss som kryper över det under en tid. I likhet med borsyra kan kiselgur läggas runt golvlister i ditt hem samt under och runt sängen själv.

Ångrengöring

Madrasser och mattor kan vara ånga rengöras för att bli av med vägglöss. Hem ånga rengörings enheter finns att köpa, eller så kan du anlita en professionell renare att komma till ditt hem. Hursomhelst, kan värme och fuktighet av ånga döda vägglöss och andra parasiter omedelbart.

Eteriska oljor

Eteriska oljor med avvisande egenskap, såsom kanel, kryddnejlika, pepparmynta, tea tree och eukalyptus, kan användas för att stöta bort eller döda vägglöss. Dessa oljor kommer att förhindra vägglöss från att attackera dig. Eteriska oljor behandla befintliga bites och fungera som ett desinfektionsmedel. Blanda din repellent eterisk olja med en neutral bärare olja, såsom mandel eller Grapeseed, för att göra en sprutbar vägglus avvisande du kan använda på dig själv eller dina sängkläder.


Vaselin

För att förhindra vägglöss, så använder en del människor vaselin på sina ben, på sängen och andra ytor där vägglöss har setts. Det är oklart om denna taktik fungerar på grund av lössen fastnar i gelét eller som stöts bort av dess doft, men hur som helst så har denna teknik många vokala anhängare.

Dessa naturläkemedel är de bästa sätten att befria dig från vägglöss. Forskning har visat att dessa metoder är de mest effektiva för att hjälpa dig bli av med de där irriterande vägglöss en gång för alla. Genom att använda någon av dessa naturläkemedel i kombination med andra så kommer det att ge ännu bättre resultat. Lycka till!

I videon nedanför kan du se hur upptäcker det och blir av med dem.

DELA gärna detta detta med dina vänner!

loading...

You Might Like These

Leave a Comment

error: Content is protected !!