En hjärtinfarkt kan förutsägas månader innan: ditt hår varnar dig, och här är hur!

loading...
En hjärtinfarkt kan förutsägas månader innan: ditt hår varnar dig, och här är hur!

Vår kropp sänder oss vanligen ett tecken om något händer i den. Det finns många människor som tror att bröstsmärtor kan betyda en hjärtattack. Ändå var det många människor som har drabbats av en hjärtattack som inte upplever någon smärta alls.

Vissa hjärtinfarkt kan vara långsamma, men några av dem är mycket snabba. Det är på grund av många skäl. Människor försummar ofta symptomen och åker inte till sjukhuset. När det gäller denna typ av problem, så måste du få medicinsk hjälp i tid eftersom det är avgörande. Du kan inte för sen.

1

När din kropp ger dig varningssignaler, så varnar håret dig också. Det låter intressant, eller hur? Till exempel, om ditt hår är full av en stor mängd kortisol, så är det nog ett tecken på en stroke. Nivån av kortisol kan mätas i saliv, urin eller blod, men det är annorlunda med håret. När ditt hår växer, en 5-6 tum sträng kan exempelvis innebära en längre period av ökade nivåer av stress.

Enligt det kardiovaskulära experten Chauncey Qrendi finns det 4 tecken eller symptom på en hjärtinfarkt. Bröstsmärta är den första, även om det inte alltid dykt upp. Svettning och illamående kommer härnäst, svårigheter med andning och sist men inte minst magproblem.

Se till att du alltid känner till dessa symptom, så att du kan reagera i tid!

Se själv i videon nedanför:

loading...

You Might Like These

Leave a Comment

error: Content is protected !!