Detta säger din näsa om din personlighet!

loading...
Detta säger din näsa om din personlighet!

Funktionerna i ditt ansikte kan berätta en hel del om din personlighet. Dessa funktioner definieras av din genetik, så det kan avslöja en hel del om hur du är. Bland dessa egenskaper finns näsan. Oavsett om du är nöjd med det eller om du vill ändra det, måste du veta vad den säger om dig.

Näsans former:

Vare sig stora eller små, runda eller spetsiga, näsa uppfyller alla dessa funktioner som behövs för oss. Men varje näsa är unik och har en form som bestäms av den struktur som bildas av de nasala ben och brosk. Det kommer att vara positionen för varje ben som ger dig att just bilda som definierar en viktig punkt i ansiktet.

Även om vi sade att varje näsa är unik, har vi identifierat flera gemensamma former. Den israeliska professorn Tamir Abraham genomfört en studie som analyserat näsan av 1793 personer, tack vare vilket han kunde identifiera 14 grundläggande typer av näsan. Låt oss se vad dessa typer är och vad de kan säga om karaktären av människor:

Stor näsa:
Stora näsor kan ha en kort eller lång bro, men de flesta av dem ofta symboliserar makt, ledarskap, mer ego, enhet och önskan att arbeta självständigt. Dessa människor tycker inte om att ta order och alltid föredrar att vara sin egen chef. De väljer de viktigaste och gillar inte små uppgifter.

Liten näsa:

Den har en längd och en liten bredd. Poängen är varken flat eller rund.

Dessa människor är bäst att arbeta tillsammans och använder sin kreativitet och fantasi utmärkt. De är spontana, otålig och ibland har de dåligt temperament. Men de tänker alltid på andra och är villiga att hjälpa till på alla sätt de kan. De lägger hela sitt hjärta i vad de gör och de gillar att arbeta hårt. De har inga problem med arbete med repetitiva eller rutinuppgifter.

 

Lång näsa:

Denna näsa indikerar medfödda affärsmannaskap. De är ambitiösa människor och har inga betänkligheter i ansvarig ställning och ledarskap. Deras största problem brukar komma från dess största styrkor.

Kort näsa:

Lojala och omtänksamma människor, men har inte en stor ambition eller känsla av enighet. De tenderar alltid att vara försiktig och kollidera med människor som har starka personligheter och stora egon, eftersom de känner sig lätt överväldigad av dem. De brukar inte låta dig känner dem väl, men de är söta, känslomässiga, med hög känslighet och god.

Rak näsa:

Det är känt som en grekisk näsa och oftast har smala näsborrar. De är människor anses attraktiv, smart och praktisk. De har en stor metodisk disciplin och är kopplade till framgång.

Spetsig näsa:

Näsan har en lång sluttning, nästan konkav, och med en topp något pekar uppåt. De tenderar att vara optimistisk, typ av naturen, men med en stark karaktär. De är goda vänner, erbjuder en stor känslomässigt stöd och älskar att odla sina kvaliteter.

Örnnäsa:

Dess funktioner liknar människor med stor näsa, men mer överdrivna. Om du vill komma överens med dem, bör du visa respekt och få dem att känna sig viktiga. En person med den här typen av näsan går sin egen väg, utan att påverkas av massorna.

Romansk näsa:

Envisa och ambitiösa människor. De är stora ledare och har en mycket stark personlighet med karaktär. Vanligtvis organisera saker effektivt och allvarligt meditera varje beslut de måste göra.

Navy näsa:

Det kan identifieras eftersom de har en typisk liten bula på nästippen större än resten. Det verkar som om näsan vidgar vid dess slut. De gillar att ha kul i naturliga miljöer och de är alltid omgiven av människor.

Rubian näsa:

Det är en långsträckt näsa med en bredare bas. Vi kan se detta i Barack Obama näsa. Personer med denna typ av näsan är kreativa och letar alltid efter nya sätt att lösa problem. De är nyfikna, öppen, villig att lära sig något nytt varje dag. De är oftast attraktiva och uttrycksfulla, men alltför många känslor överväldiga dem.

Kom ihåg att dela den här artikeln med dina vänner så att de kan dra nytta av denna information.

Se själv i videon nedanför:

loading...

You Might Like These

Leave a Comment

error: Content is protected !!