Det här säger dina tår om din personlighet!

loading...
Det här säger dina tår om din personlighet!

Vi vet alla det gamla talesättet ”Dina ögon är själens spegel”, men om du vill ta reda på mer om en person, deras karaktär och egenskaper, måste du ta en titt på deras fötter och tår.

Denna typ av personlighetsläsning härstammar från Kina och Indien. Folk har praktiserat det i tusentals år. De tror att våra fötter är en spegel för vår kropp och själ.

Formen på tårna är ansluten till karaktären av en person.

Ta en titt på denna bild och läsa om någon av tårna!

2

Nr. 1

Denna personlighet är kreativ. Människor som har denna form på sina tår är mycket smart, och hittar alltid kreativa lösningar på alla problem, men de tenderar att lämna ett redan påbörjat arbetet halvvägs på grund av osäkerhet.

Nr. 2

Människor som har denna form på sina tår är energisk med en kreativ potential. De kan alltid stå bakom deras verkliga övertygelser.

Nr. 3

Denna form indikerar ledaregenskaper. Huvudsyftet med dessa människor är att ha framgång i sin karriär. De ber för otrolig perfektionism och som ibland kan utgöra ett problem för dem. Enligt vissa indiska legender, gjorde mamman inte låta sina barn att gifta kvinnor som hade andra fingret på fötterna längre än den andra. Det ansågs vara ett tecken på en upphöjd karaktär.

Nr. 4

Dessa människor anser att deras största värde är deras familj och nära vänner. De har förmågan att lyssna på andra och säkert identifiera sig med den andra parten. De tar ibland allt personligt, så det kan vara ett problem för dem.

Nr. 5

Dessa människor är ambitiösa, men de gillar inte att ta ansvar. Dessa människor är roliga och engagerande, men är ofta naiva som ett barn.

Så, ta en titt på dina tår. Vilken form stämmer på dig?

Dela gärna denna artikeln med dina vänner!

loading...

You Might Like These

Leave a Comment

error: Content is protected !!