10 smarta knep som får ditt iPhone batteri att räcka hela dagen!

loading...
10 smarta knep som får ditt iPhone batteri att räcka hela dagen!

Enkelt uttryckt, min smartphone är min livlina.

Nuförtiden använder vi inte våra mobiler bara för att ringa längre. Faktum är att vi lita på dem för det mesta.

Allvarligt – våra telefoner fungerar som väckarklockor, kameror, instant chatt, mini-GPS-system och mycket mer. Oavsett vad du behöver, kan jag garantera att det finns en app för det.

Som någon som bor långt hemifrån, så använder jag min telefon hela tiden för att kommunicera med min familj.

Eftersom jag är beroende av min telefon för så många saker i livet, så kan jag förlora makten under dagen allvarligt.. Har du någonsin desperat behövt  ringa en vän, bara för att upptäcka att ditt batteri är slut?

Vad jag inte förstår är dock att du kan undvika – er, fördröjning – den fruktade 0% med några enkla knep! Efter att ha läst denna lista över 10 enkla knep kan du sluta oroa dig för att mobilen ska dö.

1. Låt inte telefonens batteri bli för varm.

1. Låt inte telefonens batteri blir för varm

Little / Caroline Hockenbury

Att hålla batteriet frisk är det första steget för att upprätthålla telefonens laddning. Enligt Popular Mechanics , bör du inte lämna telefonen i överhettade utrymmen som bastu eller varma bilar.

2. Stäng av platstjänster när du inte behöver det.

2. Stäng av platstjänster när du inte behöver dem

Lokaliseringstjänster är beroende av radiovågor och satellit aktivitet för att veta din exakta position. Därför är det inte förvånande att GPS kräver en galen mängd energi för att fungera.Inaktivera platstjänster om du inte använder program där de är helt nödvändiga, som kartor.

3. Låt mobilen låsa sig själv direkt.

3. minimera skärmens Timeout Tid

Du kan spara en avsevärd mängd batteri helt enkelt genom att justera dina ”Auto-Lock” alternativ.

Minska din timeout tid kommer att signalera din telefon för att gå in i ”viloläge” snabbare; så sätt kommer skärmen inte slösa onödig energi när du ställer din cell åt sidan.

4. Ladda mobilen i flera omgångar.

4. När du tar ut telefonen gör det i spurter

Enligt Popular Mechanics , bör du undvika att ladda telefonen endast när batteriet har varit helt nedgånget. Istället är det hälsosammare för batteritiden att göra några små laddningar under dagen.

5. Vibrationsljud

5. Dike Den Vibrations Setting

Som om någon skulle ha gissat att vibrera läge stjäl mer batteri än vanliga ringsignaler? Spara batteri genom att inaktivera vibrations funktioner för samtal och meddelanden.

Reviewed.com rekommenderar också att du stänger av tangentbords klick; Detta kommer inte bara hjälpa dig att spara på batteriet, men det kommer att spara distraktion av onödigt ljud när du skriver.

6. Lita inte på automatiska uppdateringar.

6. Inte lita på Auto-Update för att hålla din Apps Fresh

Den automatiska uppdateringsfunktionen kan hjälpa dig att hålla dig uppdaterad med dina program, men det är en tyst batteridödare.

Avmarkera automatiska uppdateringar och välj istället manuella uppdateringar. På så sätt kommer telefonen inte ständigt söka efter en signal för att uppdatera alla dina appar – av vilka många du förmodligen sällan öppnar.

7. Begränsa notiser.

7. Gräns Push Notifications

Har du någonsin sneglat på skärmen bara för att se de översvämmade aviseringar? Tyvärr varje gång mobilen blinkar så stjäls en del av batteriets dyrbara juice.e

8. Ljusstyrka

8. Dim Skärmen

Att ha telefonens skärm på full ljusstyrka är en av de snabbaste sätten att tömma batteriet.För att slippa att ständigt justera skärmen mellan ljus och mörker, välj ”auto-ljusstyrka.”

9. Stäng ner appar efter du använt dem.

9. Avsluta Out Of Applications Efter använda dem

När du försöker jonglera användningen av flera program samtidigt, kan det vara lätt att glömma att stänga de du inte använder. Även flikar applikationer är utom synhåll, de fortsätter att köras i bakgrunden och äter upp batteriet snabbt.

Spara lite extra kraft genom att helt enkelt stänga av de program du inte använder.

10. Stäng av Bluetooth och WiFi när det inte används,

10. Stäng av Bluetooth och WiFi när den inte används

Även om dessa funktioner vara mycket användbar när du ska ha trådlösa telefonsamtal i bilen eller söker internet-anslutning på kontoret, bör de inte vara på hela tiden.

Enligt Tech rådgivare , Wifi och Bluetooth är ständigt på jakt efter signaler när du är ute  och detta kan använda upp en onödig % av batteriet. Helt enkelt så bör du inaktivera dessa funktioner när du inte använder dem direkt.

Dessa tips kommer garanterat se till att ditt batteri håller längre.

loading...

You Might Like These

Leave a Comment

error: Content is protected !!